WL-Done Oy

WL-Done Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen tekniseen ympäristöhuoltoon erikoistunut palveluyritys, joka on ympäristönhoidon sekä jätehuollon asiantuntija.Vastaamme asiakkaidemme koko jätehuollon elinkaaresta, aina tuotteen valmistamisesta ja toimittamisesta laitteen asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon saakka. Huollamme ja korjaamme kaikkien eri valmistajien valmistamia teknisiä jätehuoltolaitteita.

Tarjoamme seuraavat palvelut:Huoltokuva Jarkko ja Juha

  • Asiakkaiden kokonaisvaltaisen jätehuollon kartoituspalvelut
  • Jätteenkäsittelylaitteiden myynti ja vuokraus palvelut
  • Jätteenkäsittelylaitteiden huolto- ja korjauspalvelut
  • Jätteenkäsittelylaitteiden muutostyöt
  • Teräsrakenteiden valmistus ja asennus
  • Asiakkaan kokonaisvaltaisen jätehuollon tyhjennys ja käsittelykustannuksien kilpailutuspalvelut
  • Jätehuollon lajittelukoulutus

Oma tuotantohuoltokuva-janne

Meillä on oma huoltohalli  Vantaan Koivukylässä, jossa valmistamme  jätteenkäsittelylaitteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Maahantuonti

Tuomme myös maahan jätteenkäsittelylaitteita Euroopan johtavilta laitevalmistajilta kuten Bramidan, Avermann, ja Ilab. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. jätepuristimet, paalaimet, etukontit, lavat, keräysastiat ja teräslaiturirakenteet.

Luotettava yhteistyökumppani

WL-Done Oy on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen vain parasta. Samanlaista laatuajattelua edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Näin pystymme varmistamaan, että jätepuristimet ja paalaimet sekä teräsrakenteet täyttävät parhaan mahdollisen laatutason. Hyvä  laatu ei välttämättä tarkoita kalliita laitteita ja ratkaisuja. Toimitamme jätepuristimet, paalaimet, etukontit, lavat, keräysastiat ja teräslaiturirakenteet kilpailukykyiseen hintaan sovittuna ajankohtana.

Toimintaamme ohjaavat palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus.